Юрій Береза закликав СБУ, Нацполіцію і Мін`юст розслідувати діяльність проросійських сил в Україні (відео)
середа, 3 жовтня 2018, 11:24

Заступник керівника фракції "Народний фронт" Юрій Береза закликав керівництво Служби безпеки, Національної поліції та Міністерства юстиції України проаналізувати діяльність проросійських сил, які діють на території нашої держави.

Про це він заявив з трибуни Верховної Ради.

"15 вересня на замовлення своїх російських кураторів лідер так званої партії "Розумна сила" Соловйов та його заступник Савченко за сприяння громадянина РФ, заступника голови адміністрації так званої ЛНР Матвєєва відвідали тимчасово окуповану територію Луганської області, де узгодили якийсь план щодо проведення на підконтрольній Україні території провокаційних політичних акцій", – повідомив народний депутат.

За його словами, такі події підтверджують, що інформаційна гібридна війна не припинилася.

"Вона продовжується, і коли нас намагаються заколихати тим, що мир – заради миру, я хочу нагадати: мир заради миру з Росією за їхньою логікою можливий тільки тоді, коли ми здамося. Мир з Росією можливий тільки тоді, коли ми пристанемо на всі її умови", – наголосив Юрій Береза.

"Звичайно, для частини "Опозиційного блоку", для прокомуністичних лівацьких сил, які, я впевнений, скоро підуть з нашого життя, це, мабуть, основне завдання, яке ставить перед ними уряд Росії", – додав він.

"На жаль, ми досить мало протидіємо цьому. Тому я закликаю Службу безпеки, Міністерство юстиції, Національну поліцію проаналізувати діяльність так званих лівацьких партій, які на сьогоднішній день говорять про мир за будь-яку ціну, які стверджують, ніби український воїн, що стоїть на лінії зіткнення з Росією на Сході, знаходиться там нелегітимно. Тих, хто паплюжить українську армію. Прошу вважати мій виступ офіційним зверненням до голови СБУ, керівника Національносї поліції та міністра юстиції", – підсумував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua