Юрій Береза запрошує всіх бажаючих на фестиваль рок-музики KOZAK Fest-2019 (відео)
четвер, 30 травня 2019, 13:18

Народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза запрошує усіх бажаючих на KOZAK Fest-2019 - найбільший етно-рок-фестиваль центральної України.

У цьому році фестиваль буде проходити 31 травня та 1-2 червня.

Уже п'ятий рік поспіль на пагорбах урочища Княжі Байраки (с. Жовтоолександрівка, П'ятихатський район, Дніпропетровська область) збираються поціновувачі якісної української музики.

Юрій Береза наголосив, що KOZAK Fest традиційно приурочений до перемоги Богдана Хмельницького і об'єднаного Війська Запорозького і кримськотатарського над Річчю Посполитою в битві під Жовтими Водами.

"У зв’язку з цим уже п’ятий рік на цьому місці відбувається музичний етно-рок-фестиваль "Козак фест". Минулого року ми сягнули позначки 100 тисяч відвідувачів. Це потужний фестиваль української музики на східних теренах, тому запрошую усіх долучитися до фестивалю", — резюмував Юрій Береза.

Фестиваль проходить за підтримки народного депутата фракції "Народний фронт" Юрія Берези, а також полку "Дніпро-1", СК "Дніпро-1" і Штабу національної захисту Дніпропетровської області.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua