Юрій Береза про напад Парасюка на поліцейських: Я не знаю, куди ми повинні далі падати (відео)
середа, 15 березня 2017, 11:23

Член фракції "Народний фронт", учасник АТО Юрій Береза засудив дії народного депутата Володимира Парасюка, який з групою осіб влаштував напередодні ввечері конфлікт на блокпосту в Донецькій області.

За його словами, Парасюк вдався до образ, приниження та нанесення тілесних ушкоджень поліцейським, зокрема, начальнику краматорської поліції Олександру Малишу - бійцю полку «Дніпро-1», який був тяжко поранений під час боїв за Іловайськ.

"Я не знаю, куди ми повинні далі падати, на яке дно. Я знаю, що жоден народний депутат не має права дозволити собі розпускати руки щодо тих, хто не є захищений перед ним. Скажіть, будь ласка, начальник поліції Малиш – як йому захиститись від народного депутата?", - наголосив Береза.

Він звернувся до головуючої на сесійному засіданні з проханням запросити поліцейських до зали, щоб вони розповіли про те, що насправді відбулося.

"Я прошу, пані головуюча, допустити до зали і надати право виступу бійцям Національної гвардії та представникам Національної поліції. Це вимога трьох фракцій", - сказав він.

"Ми наголошуємо на тому, що сьогодні стоїть питання виживання держави, яку зараз терзає зовнішній ворог, а внутрішній ворог зараз радіє, сидячи в цьому залі. Ми з ними тут не розібрались!", - підкреслив Юрій Береза.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua