Юристи «Народного фронту» Одещини надають громадянам безкоштовні консультації
понеділок, 18 вересня 2017, 13:01

Міська партійна організація «Народного фронту» в м. Южне на Одещині допомагає громадянам, які мають юридичні проблеми та потребують правової, консультативної чи інформаційної допомоги.

Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної партійної організації.

За словами юрисконсульта Інни Полякової, деякі громадяни приходять уже не один раз. Зокрема, 80-річна Зінов’я Карауш, якій юристи «Народного фронту» кілька років тому вже допомогли в питанні перерахування пенсії.

«Цього разу Зіновя Миколаївна звернулася до нас з юридичним питанням. А в процесі довгої бесіди вона поділилася своїм життям, розповіла про свій 43-річний трудовий шлях, про виховання трьох дітей тощо. За свій життєрадісний погляд на життя жінку завжди поважали в трудовому колективі та власному оточенні, і зараз поважають всі, хто її знає. Адже на початку дев'яностих вона була депутатом сільської ради, має посвідчення та нагороди за сумлінну працю», - зазначила юрисконсульт «Народного фронту». 

«Тож працівники Южненського офісу і надалі надаватимуть безкоштовні юридичні консультації усім, хто звернеться до них. Адже наразі така послуга дуже потрібна і користується великим попитом. Саме тому у Южненській партійній організації розпочали випуск відеоциклу, у якому юрист відповідає на найпоширеніші запитання та роз’яснює ті чи інші нюанси законодавства», - повідомили в прес-службі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua