За “борцями проти війни” зазвичай стоять російські спецслужби, - Гузь
середа, 31 серпня 2016, 15:02

Групи й особи, які вимагають від України припинення війни на Донбасі, зазвичай скеровуються спецслужбами Російської Федерації в контексті гібридної війни, вважає народний депутат фракції “Народний фронт” Ігор Гузь.

Так він прокоментував акцію проти заступника міністра фінансів Марченка, що сталася в Києві.

“За людьми, які галасливо вимагають від України “негайно припинити війну”, зазвичай одразу видно хитрий писок КГБешника. Це стосується і вітчизняних миролюбців, і західних. Досі головними борцями за мир в Україні були депутати й телеканали “Окупаційного блоку”, які були безпосередньо причетні до початку війни 2014-го року. Люди, які вчора кинули тортом у Марченка з криками “гроші на стипендії, а не на війну”, за моїми даними, фінансуються з Німеччини проросійською лівою партією Die Linke через такий собі “Фонд Рози Люксембург”. Die Linke - це відверто КГБешна структура, яка діє в колишній Східній Німеччині й працює чітко на просування зовнішньополітичних вимог Путіна: скасування санкцій проти РФ, розпуск НАТО й утворення “системи колективної безпеки в Європі за участі Росії”. Тобто, Die Linke - це такий собі німецький “Опоблок”. Інфільтрований суб’єкт, який використовує гроші Кремля для пропагування вимог, діаметрально протилежних нібито своїй ідеології. Як “лівак” може виступати проти санкцій, які є безкровним способом припинити російську агресію та окупацію? Як “європейська партія” може симпатизувати путінському режимові, який перетворив Сирію на місячний ландшафт і нагнав до Євросоюзу мільйони біженців? Дуже просто: з Москви наказали!”, - сказав Гузь.

Він наголосив, що вимоги до України в односторонньому порядку припинити військові дії є елементом воєнної пропаганди й підривної діяльності ворога.

“Усі ці акції проти війни, усі партії й телеканали, створені спеціально для цього, - всього лише сучасна обгортка давнього прийому воєнної пропаганди. Уже кілька століть  пропагандисти країн-агресорів переконують солдатів і населення країни-жертви “припинити кровопролиття”, скласти зброю й “встановити дружбу”. Так діяли гітлерівські пропагандисти в Європі й США, так діяли японські імперіалісти в Китаї і Маньчжурії, - точно так діють путінські пропагандисти сьогодні. Єдина відмінність: путінський режим підняв воєнну пропаганду на якісно новий, глобальний рівень - зробив її не допоміжним, а основним інструментом своєї гібридної агресії проти України та цілої Європи. Але морально-політична суть одна: одностороннього миру за будь-яку ціну завжди вимагають зрадники й агенти ворога”, - відзначив Ігор Гузь.

Довідково 

30 серпня в Києві група невідомих вдерлася на прес-конференцію заступника міністра фінансів України Сергія Марченка й влаштувала акцію прямої дії. На п. Марченка було скоєно хуліганський напад за допомогою торта, після чого протестувальники почали вигукувати гасла типу “гроші на стипендії, а не на війну”.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua