За допомогою союзників Україна змусить РФ вивести війська за лінію державного кордону, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 19 вересня 2017, 12:50

За допомогою летальної зброї, яку Україні нададуть союзники, Збройні Сили України змусять Росію вивести свої війська за лінію державного кордону.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук на брифінгу в кулуарах Верховної Ради.

«Сполучені Штати послідовно приймають рішення, які посилюють обороноздатність України. Йдеться про ухвалення законопроекту, який передбачає виділення наступного року засобів посилення оборони Україні на суму 500 млн доларів», - зазначив народний депутат.

За його словами, має місце послідовний перехід від тієї стурбованості, яку висловлювали союзники України на початку збройної агресії Російської Федерації. «Тепер є чіткі рішення, які буде закріплено на законодавчому рівні країн-союзників України, зокрема США, про надання летальної оборонної зброї для посилення обороноздатності нашої країни», - додав представник «Народного фронту».

Андрій Тетерук пояснив, що все це свідчить про об’єднання зусиль – як української влади, так і союзників України щодо оборони нашої країни проти Російської Федерації.

Він повідомив, зокрема, що союзники інвестували значні кошти, щоб Україна отримала протирадарні засоби ведення оборони. Це обладнання для забезпечення якісних новітніх систем мінування берегової лінії, військові човни, які дозволять посилювати обороноздатність берегової зони, та інше обладнання. Все це в значній мірі зробить українське військо більш потужним, більш спроможним захищати свою територію та зробить будь-які наміри РФ перевести гарячу фазу протистояння в більш активну площину майже нездійсненними.

«Тому я хочу закликати всіх слідкувати за тим, як розгортатимуться події, та вірити в те, що Україна обов’язково витримає російську навалу. Весь той мордор, який суне на нас - і за допомогою наших союзників ми обов’язково відновимо територіальну цілісність нашої країни, її суверенітет, та змусимо Росію вивести свої війська за лінію державного кордону. Це – найближча та головна мета зусиль України та всіх наших союзників», - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua