За два роки в сфері нацбезпеки і оборони зроблено більше, ніж за останніх 25 років, - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 16 лютого 2016, 18:15

За два останні роки в сфері національної безпеки та оборони Урядом було зроблено більше, ніж за попередні 25 років.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський, виступаючи з парламентської трибуни від час звіту Уряду.

"Всі програми по обороні і безпеці виконано в повному обсязі. Завдяки цьому ми в поточному році вийшли на підвищення зарплат у 2,5-3 рази. Завдяки цьому мільярди гривень направляються на підтримання життєздатності нашої держави й нашого майбутнього", - наголосив він.

"Хочу подякувати і прем’єру, і міністру оборони, всім членам нашого комітету, що ми як одна команда ставили завдання і вирішували їх. Я хочу звернутись до всіх: кожен має право критикувати, вимагати відставки, але давайте подумаємо, а що буде після цього – краще чи гірше", - підкреслив Сергій Пашинський.

"Я від імені комітету і від себе особисто хочу подякувати міністру оборони, прем’єр-міністру за те, що всі наші ініціативи було підтримано і реалізовано. Не дивлячись на демагогію та популізм, ми продовжимо цей курс. Слава Україні!" - резюмував заступник голови фракції "Народний фронт".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua