За фінансування армії не голосують депутати, які найбільше кричать про патріотизм, - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 21 березня 2017, 17:49

Деякі народні депутати, які вголос кричать про власний патріотизм, насправді не підтримують фінансування виробництва техніки для української армії.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський з парламентської трибуни.

"Друзі, в минулому році ми не виконали державне оборонне замовлення. Це сталося тому, що гроші на виконання оборонного замовлення мали надійти з коштів, конфіскованих у Януковича", - звернувся Сергій Пашинський до депутатів.

"В цьому залі негідники, які голосніше за всіх кричать про свій патріотизм, провалили цей законопроект", - додав він.

За словами голови профільного комітету, в І-му кварталі цього року для того, щоб виконати державне оборонне замовлення та поставити цю техніку у війська – сотні танків, артилерійських систем, БМП та БТР, – було обрано шлях державних гарантій та кредитування підприємств державними банками.

"На сьогоднішній день ця програма працює, і перші одиниці техніки вже готові до передачі в армію. Але у зв’язку з неузгодженістю в чинному законодавстві щодо передачі техніки в процедуру треба внести незначні корективи, погоджені Мінфіном та Державним казначейством. І що ми бачимо в цьому залі? "Справжні патріоти" не голосують. Звичайно, навіщо нам танки? Ми ж уже перемогли, організували блокаду, і війна скінчилась!" – обурився представник "Народного фронту".

"Люди добрі, та невже ви думаєте, що якщо ми не озброюватимемо нашу армію, Путін про нас забуде?! Не думайте про свої проплачені корупційні перемоги, а думайте про свою державу!" - звернувся Сергій Пашинський до колег.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua