За ініціативи депутата «Народного фронту» Бюджетний комітет розглянув проблемні питання міста Біла Церква
четвер, 5 жовтня 2017, 13:57

Комітет з питань бюджету Верховної Ради України ухвалив рішення рекомендувати Кабінету Міністрів розглянути можливість щодо надання протягом 2017-2018 років субвенції у розмірі 338 млн грн з Державного бюджету міському бюджету міста Біла Церква Київської області на реконструкцію магістральної мережі теплопостачання «ТЕЦ - місто».

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», член Комітету з питань бюджету Хвича Мепарішвілі, повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації «Народного фронту».

«Аварійний стан тепломережі, яка забезпечує теплом 53-тисячний масив Леваневського – одна з потенційних небезпек, що існує в Білій Церкві. Магістраль давно вичерпала свій нормативний термін експлуатації, її нинішній стан просто критичний, і у будь-який момент може призвести до масштабної аварії. Аби в Білій Церкві не сталося другого «алчевська», ми повинні оперативно реагувати на цю кричущу проблему», - наголосив народний депутат.

За його словами, самотужки вирішити питання місту не під силу, тому реалізація проекту з реконструкції мережі Білоцерківської ТЕЦ потребує державної підтримки.

«Замінити трубу коштами міського бюджету дуже проблематично, адже на ремонтні роботи необхідні чималі кошти. Тож питання залучення державної фінансової допомоги на реконструкцію магістралі було одним із головних під час виїзного засідання Комітету з питань бюджету, яке відбулося в Білій Церкві 22 вересня», - нагадав парламентарій.

Він також повідомив, що окрім надання субвенції комітет ініціював перед Кабміном і фінансову підтримку таких важливих для міста питань, як капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю, що на вулиці «Сквирське шосе», та реконструкція Центральної дитячо-юнацької навчально-спортивної бази «Трудові резерви».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua