За ініціативи депутата «Народного фронту» в Кропивницькому відбувся мистецький фестиваль (фото)
середа, 27 вересня 2017, 16:25

У Кропивницькому за ініціативи народного депутата фракції «Народний фронт», голови Кіровоградської обласної організації Олександра Горбунова відбувся перший Національний мистецький фестиваль «Кропивницький».

Як повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації «Народного фронту», на фестивалі пройшли найвідоміші вистави від провідних театрів з усієї України, за участі народних і заслужених  артистів України. Художники і поети, перформанси та інсталяції від «Мистецького арсеналу» і популярні українські гурти вражали, дивували та захоплювали кропивничан і гостей міста.

«Наше місто ніколи не бачило такого аншлагу, ніколи такого аншлагу не бачили театр та обласна філармнія, ніколи не було стільки людей на вулицях. І я думаю це тільки початок. Я знаю, що люди, які приїхали у Кропивницький, закохалися в наше місто», - зазначив Олександр Горбунов.

Фінальні гала-концерти тривали два дні, адже кожен з них мав свій особливий посил та емоційно-смислове навантаження. Перший – «Перемагай і живи», присвячений важливій і страшній водночас сторінці українців – бойові дії в зоні АТО.  Другий концерт «Український мейнстрім», який став завершальним, об’єднав та запалив серця, надихнув та змусив пишатись українськими талантами.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua