За ініціативи Максима Бурбака та Миколи Федорука виділено кошти на школи та лікарні Буковини
середа, 11 жовтня 2017, 14:44

За ініціативи народних депутатів фракції «Народний фронт» Максима Бурбака та Миколи Федорука Урядом виділено кошти на об’єкти соціальної інфраструктури Чернівецької області. Зокрема, йдеться про ремонт та реконструкцію шкіл та лікарень 204 виборчого округу Чернівецької області та міста Чернівці.

Про це повідомив на своїй сторінці в Faceebook керівник парламентської фракції, народний депутат від 204 виборчого округу Максим Бурбак.

«Днями було оприлюднено розпорядження КМУ 689р від 27.09.2017 року про розподіл субвенції з Держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. У розпорядженні враховані усі мої та колеги Миколи Федорука пропозиції по спрямуванню коштів на об’єкти соціальної інфраструктури 204-го округу і м. Чернівці. Вдячний коаліційному Уряду і Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману за розуміння і підтримку потреб буковинців», - відзначив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що перелік об’єктів для виділення субвенції обговорювався з головами об’єднаних територіальних громад, сільських рад, директорами шкіл, активними депутатами місцевих рад.

«Максимальне сприяння, вже традиційно, отримали ті громади, котрі завчасно подбали про виготовлення проектно-кошторисної документації. Першочергову підтримку отримали ті населені пункти, котрі погодили співфінансування з місцевого бюджету, тому що це додаткова відповідальність за використання коштів і впевненість у тому, що гроші будуть витрачені за призначенням», - наголосив народний депутат.

Він також звернувся до громадян з проханням контролювати якість і виконання робіт. «Звертаюсь до всіх активних громадян: контролюйте проведення і якість робіт на об’єктах, на які буде отримано кошти. Виконання цих робіт повинно бути завершене до кінця року. Тільки спільними зусиллями ми змінимо країну на краще!», - написав Максим Бурбак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua