За ініціативи Максима Полякова відбулося підписання договору про побратимські відносини між Уманню і Назарет-Іллітом (фото)
четвер, 22 березня 2018, 13:14

За ініціативи народного депутата фракції «Народний фронт» Максима Полякова відбулося підписання договору про побратимські відносини між містом Умань і містом Назарет-Ілліт (Ізраїль).

Про це повідомили в прес-службі Черкаської обласної партійної організації. 

За інформацією прес-служби, ініціативу про підписання цього договору було оголошено під час візиту парламентської групи дружби Україна-Ізраїль, який відбувся кілька місяців тому. Тоді народний депутат Максим Поляков та Почесний Консул Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков звернулися до мера Назарет-Ілліту Ронена Плоту з питанням про підписання цього договору.

Також відбудеться підписання договору про співпрацю між містами Цфат (Ізраїль) та Умань, яке буде сприяти розвитку двосторонніх відносин у сфері туризму, культури, науки, економіки, спорту, а також розширенню соціально-економічної співпраці між містами.
Крім того, планується підписання угоди про наміри між благодійним Фондом Uman Tomorrow з меріями міст Нацерет Іліт і Цфат та інші важливі переговори і зустрічі. 

«Такий візит є першим, особливо значущим і символічним, як для міста Умань, куди щороку на святкування іудейського Нового року прибувають до 40 тис. паломників з різних країн світу (80% з Ізраїлю та США), так і для України в цілому. Адже, якщо говорити про політичне співробітництво між Україною і Ізраїлем, окрім зустрічей та візитів на рівні глав держав, глав урядів, міжпарламентському рівні, на рівні керівників зовнішньополітичних відомств візит мера невеличкого українського міста, яке, по праву, найбільш тісно пов’язане з Ізраїлем, відбувається вперше», – зазначив Максим Поляков.

«Маю великі надії і сподівання на встановлення справді побратимських відносин між українським містом Умань та ізраїльськими містами Нацерет Іліт і Цфат, налагодження дієвого діалогу між мерами міст. В Умані та Назареті великий потенціал для взаємних інвестицій. Бажаю усім учасникам і організаторам візиту ефективної співпраці, миру, добра і реалізації усіх планів та ідей на благо зазначених міст і держав – України та Ізраїлю», – підсумував депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua