За ініціативи «Народного фронту» в Татарбунарах перейменовано вулицю Московську
п’ятниця, 15 вересня 2017, 14:16

Рішенням сесії Татарбунарської міськради Одеської області вулицю Московську перейменували на вулицю загиблого героя АТО Романа Гульченка.

Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної організації «Народного фронту». 

За за ініціативи депутатської групи «Спільна мета» Татарбунарської міськради, керівником якої є Володимир Гажийський, представник «Народного фронту», було підготовлено проект рішення міськради про перейменування вулиці Московська на вулицю імені Романа Гульченка, який 30 січня 2017 року загинув від обстрілів під Авдіївкою та був 1 лютого похований у Татарбунарах.

«На 5 сесії Татарбунарської міської ради VII скликання було прийнято рішення, яким рада визнала Російську  Федерацію країною-агресором, що підтримує тероризм на території України. Вважаємо неприпустимим наявність в м. Татарбунари  вулиці, яка носить назву столиці країни-агресора. Пропонуємо перейменувати вул. Московську на вулицю, що називатиметься на честь кавалера двох орденів «За Мужність» ІІ та ІІІ ступеня, учасника бойових дій Романа Гульченка, мешканця м. Татарбунари, який загинув в боях за незалежність України. Вулицю пропонуємо назвати ім. Романа Гульченка», – цитує прес-служба затверджений депутатами документ.

Указом Президента України Романа Гульченка посмертно було нагороджено орденом «За мужність» ІІ ступеня.

   

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua