За ініціативи Олександра Горбунова в Кропивницькому пройшли сімейно-спортивні вихідні (фото)
понеділок, 27 травня 2019, 17:58

У Кропивницькому в рамках проекту "Спортивне місто – здорова нація" пройшли сімейно-спортивні вихідні. Захід організувала команда народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації в понеділок, 27 травня.

Свято розпочалося з Велодня-2019. Традиційно учасники зібралися на фортечних валах. Сформувавши колону, майже тисячу велосипедистів на своїх двоколісних вирушили вулицями Кропивницького.

"Ми не випадково фінішували сьогодні у міському саду", – пояснив ініціатор сімейно-спортивних вихідних Олександр Горбунов.

"Ще декілька років тому, спілкуючись з велоспільнотою Кропивницького, ми говорили про те, що у нас в місті немає велосипедних доріжок, облаштованих місць для займання спортом. Тому ми спеціально розробили такий маршрут, щоб фінішувати у парку Перемоги, у якому якраз розпочалася реконструкція. Я переконаний, що він поверне свою славу улюбленого місця відпочинку кропивничан", – зазначив він.

Цього дня на учасників сімейно-спортивних вихідних чекала не лише смачна польова кухня. Також усі охочі могли спробувати свої сили та повеслувати на каяках по річці Сугоклея.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua