За ініціативи Олександра Горбунова в Кропивницькому з’явиться новий пам’ятник
середа, 13 березня 2019, 14:16

За ініціативи народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова у Кpопивницькому створюють пам’ятник відомому кpопивничанину, сценаpисту та кіномитцю Юpію Яновському.

Як повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації, вже показали перші напрацювання майбутнього пам’ятника митцю. Днями Олександр Горбунов відвідав ініціативну групу, до якої ввійшли письменник та науковець Володимир Панченко, архітектор Віталій Кpивенко, журналісти Валерій Мятович і Євгенія Шустеp та автор вже багатьох витворів мистецтва, встановлених у Кропивницькому, скульптор Володимиp Цисаpук (м. Львів), які й показали перші напрацювання майбутнього пам’ятника.

"Декілька місяців тому до мене, як до народного депутата, звернулись поважні люди, відомі не тільки у Кропивницькому. Саме вони створили цю ініціативну групу. Новий пам’ятник, на який буде направлено державну субвенцію за пропозицією мерії, може бути встановлено на вулиці Соборній. Якщо буде порозуміння, то обов’язково буде й результат. Я це знаю, я в це вірю", – зазначив Олександр Горбунов.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua