За ініціативи та сприяння Олександра Кодоли в Ніжині встановили ігрове містечко
вівторок, 17 жовтня 2017, 15:21

У Ніжині на Чернігівщині біля міського Будинку культури за ініціативи та сприяння народного депутата фракції «Народний фронт» Олександра Кодоли відкрито загальноміське дитяче ігрове містечко.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської партійної організації.

«Сьогодні ми втілили в життя мою мрію. Наша команда відкрила в Ніжині загальноміське ігрове містечко. Я дуже радий, що наш проект із встановлення дитячих та спортивних майданчиків був активно підтриманий громадою. Ми вже встановили в місті 19 майданчиків, а до кінця року в планах встановити ще 18. Хоча й цього виявляється недостатньо, сьогодні у моїй громадській приймальні знаходиться понад 70 колективних звернень, в яких ніжинці просять встановити майданчики у їх дворах та мікрорайонах», - зазначив Олександр Кодола під час урочистого відкриття містечка.

«Я дуже хочу, щоб наші діти могли відпочивати та гратися на красивих, безпечних сучасних майданчиках. Тому я поставив собі за мету, щоб такі майданчики були у кожному мікрорайоні, у кожному дитячому садку і школі нашого міста, а громада Ніжина підтримала цю ідею», - повідомив Олександр Кодола.

За словами депутата, майбутнє Ніжина залежить, перш за все, від бажання зробити його красивим, комфортним, затишним і впорядкованим. «Тому цього року ми у співпраці з Урядом змогли залучити кошти ще й на будівництво сучасного міні-футбольного поля із штучним покриттям, на встановлення в місті сучасних зупинкових комплексів та обладнання для облаштування місць відпочинку, на закінчення реконструкції плавального басейну в гімназії №16, конкретну допомогу дитячим садочкам і школам та багато інших добрих і корисних справ», - уточнив представник «Народного фронту».

«І на цьому ми не будемо зупинятися. Минулого року ми разом зуміли довести усій Україні на конкурсі 7 чудес України, що Ніжин є національним надбанням, архітектурною та історичною перлиною України. А зараз наше завдання зробити так, щоб він був сучасним, комфортним і приязним до всіх - і до жителів, і до гостей міста», - підсумував Олександр Кодола.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua