За ініціативою Арсенія Яценюка Уряд тимчасово забороняє переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною і Кримом
понеділок, 23 листопада 2015, 14:43

За ініціативою Прем’єр-міністра України, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка Уряд  України тимчасово забороняє переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною і Автономною Республікою Крим. Відповідне рішення було ухвалене в понеділок, 23 листопада, на позачерговому засіданні Уряду.

Арсеній Яценюк доручив Кабінету Міністрів на чолі з Міністерством економіки України, відповідно до закону, підготувати проект розпорядження Уряду про конкретний перелік товарів, робіт і послуг, які можуть постачатися до Автономної Республіки Крим і ввести відповідний перелік товарів.

«Для того, щоби такий перелік товарів відповідав інтересам України в першу чергу, пропоную залучити Меджліс кримськотатарського народу до того, щоби таке рішення враховувало інтереси в тому числі нашого братнього кримськотатарського народу», - підкреслив Глава Уряду.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua