За ініціативою «Народного фронту» у Ніжині відбувся велопробіг
понеділок, 6 липня 2015, 14:59

Мешканці м.Ніжин, що на Чернігівщині, підтримали ініціативу народного депутата фракції «Народний фронт» Олександра Кодоли та провели патріотичний велопробіг, - повідомляє прес-служба депутата.

Любителі велоспорту та здорового способу життя разом з Олександром Кодолою проїхали від площі ім. І.Франка середмістям – вулицями Шевченка, Незалежності, Набережною та фінішували на головній площі міста.

«Головна ідея нашої акції – привернути увагу місцевої влади, автомібілістів та всіх ніжинців до проблем екології,  здорового способу життя, а також – популяризувати екологічно чистий і корисний для здоров’я  вид транспорт – велосипед. У багатьох європейських країнах велосипед є найпопулярнішим видом транспорту. І було б дуже добре мати таку традицію й у нас в Україні»,  – зазначив народний депутат, виступаючи перед учасниками пробігу.

Він також висловив жаль з приводу того, що в нашій країні використання велосипеда як транспорту в європейському розумінні  тільки набуває популярності.

За його словами, для поширення популярності велосипеда необхідно створення справжньої велоіфрастурктури, починаючи від облаштування велодоріжок та велостоянок на вулицях, закінчуючи змінами в правилах дорожнього руху.

«Команда «Народного фронту» вже почала розробку концепції розвитку велоінфраструктури в Ніжині відповідно до реальних потреб мешканців», - зазначали у прес-службі депутата.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua