За останній рік парламентський комітет з економічної політики прийняв понад 20 надважливих законів, - Андрій Іванчук (фото, відео)
середа, 20 червня 2018, 16:26

Комітет Верховної Ради з питань економічної політики за останній рік прийняв понад 20 важливих законопроектів.

Про це повідомив Голова комітету, народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук під час заслуховування звіту Уряду.

Він розповів, що більшість законопроектів авторства Кабінету Міністрів, які надійшли в комітет, були опрацьовані, розглянуті на засіданнях, та найважливіші з них вже стали законами.

"Зі свого боку комітет за підтримки уряду також готує законопроекти та вносить їх на розгляд Верховної Ради. Спільними зусиллями за останній рік нам вдалося прийняти понад 20 надважливих законів", - зазначив голова профільного комітету.

"В країні, яка 4 роки знаходиться у війні, коли величезні ресурси державного бюджету направляються на захист і оборону країни, уряду вдалося забезпечити і стабілізувати економічний ріст. Це результат продовження масштабних реформ, започаткованих ще попереднім Урядом Арсенія Яценюка. І цей уряд далі систематично працює над реформуванням нашої країни", - зауважив Андрій Іванчук.

"Реформи потребують дуже багато ресурсів і дуже багато часу. На жаль, в нас немає ні одного, ні другого. І тому тільки ця титанічна праця дає змогу не лише утримувати ситуацію, а рухатися вперед. Цей курс на економічне зростання і курс на реформу слід продовжити. Тим більше, що в нас залишилося не так багато часу для того, щоб реалізувати всі плани, які ми перед собою ставимо", - наголосив народний депутат.

За його словами, завдяки їх прийняттю створено умови для зменшення невиправданого адміністративного тиску на суб’єктів господарювання; вдосконалено правове регулювання діяльності акціонерних товариств; запроваджено механізми протидії рейдерським захопленням майна; суттєво вдосконалено управління державної власності та приватизації державного майна; запроваджено механізми розвитку економічної конкуренції, забезпечено публічність та прозорість діяльності Антимонопольного комітету України.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua