За підтримки Олександра Горбунова у Кропивницькому відбудеться Перший молитовний сніданок
четвер, 7 березня 2019, 13:02

15 березня у фойє Кіровоградської обласної філармонії відбудеться Перший Кропивницький молитовний сніданок.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації "Народного фронту".

За інформацією прес-служби, народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов є одним з ініціаторів молитовного сніданку.

"Я вдячний представникам десяти конфесій Кропивницького, які долучилися до проведення важливого для нашого міста заходу", – заявив Олександр Горбунов.

На його думку, цінність проведення молитовного сніданку в регіонах України важко переоцінити.

"Думка про те, щоб провести такий захід у Кропивницькому, виникла одразу після перейменування міста. Проте тоді ситуація через ідеологічні розбіжності в питанні вибору назви була дуже напруженою, а суспільство надто "електризованим". На сьогодні настрої змінилися, люди розуміють, що в умовах війни в Україні треба бути єдиними… І це стає можливим, коли всі збираються в одному залі, єднаються в одній молитві", – зазначив народний депутат.

Молитовний сніданок, за словами представників оргкомітету, збере близько150 осіб - саме стільки вміщує фойє обласної філармонії. Запрошено представників обласної і міської інтелігенції, перших осіб міста і області, активних і почесних діячів, військовослужбовців. Будуть присутні представники різних конфесій, професій і в цілому люди різних поглядів.

Спікери заходу закликали громадськість і журналістів долучитися до підтримки і висвітлення Першого Кропивницького молитовного сніданку.

"Дуже хочеться, щоб у місті було більше конструктивних діалогів, співпраці, єдності навколо духовних речей, щоб молитовний сніданок став своєрідним захистом від конфліктів на державному і регіональному рівнях", – резюмував Олександр Горбунов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua