За підтримки Олександра Горбунова у Кропивницькому відкрили велосезон-2019 (фоторепортаж)
понеділок, 15 квітня 2019, 13:32

За підтримки народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова у Кропивницькому в неділю, 14 квітня, офіційно відкрили велосезон.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

Традиційно учасники велозаїзду зібралися на фортечних валах. Пройшовши інструктаж, який провів спортивний журналіст Євген Савранський, власники двоколісних сформували колону та рушили вулицями Кропивницького. На площі Героїв Майдану велосипедисти приєдналися до флешмобу та створили динамічний велосипед.

"Вже третій рік ми реалізовуємо у Кропивницькому проект "Спортивне місто – здорова нація", в рамках якого проходить дуже багато заходів. Це не лише змагання серед шкіл міста за матеріальні призи, а й сімейно-спортивні вихідні. Сьогодні масовою спортивною спільнотою ми відкрили у Кропивницькому велосезон. Проїхатися в дружній компанії по вулицях рідного міста, побути разом, взяти участь у флешмобах – це дуже круто. Як завжди драйв, емоції та купа яскравих вражень!", – зазначив Олександр Горбунов.

Цього разу загальний маршрут велопробігу складав майже 15 кілометрів. На Козачому острові, де і фінішував велопробіг, усіх присутніх частували смачною кашою та гарячим чаєм.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua