За підтримки Юрія Берези було прибрано береги річки Саксагань, що на Дніпропетровщині (фото)
п’ятниця, 26 квітня 2019, 15:08

25 квітня у селах Саксагань, Саївка, Зоря та Чумаки відбувся масштабний суботник. Місцеві жителі, члени Дніпропетровської обласної організації політичної партії "Народний фронт" та представники місцевої влади прибрали береги річки Саксагань.

Захід відбувся за підтримки народного депутата України, члена фракції "Народний фронт" Юрія Берези.

Всього в екологічній акції взяли участь близько 200 місцевих жителів, серед яких - керівництво П‘ятихатської районної ради, Саксаганської ОТГ, а також учні сільських шкіл, технікуму та інтернату.

"Напередодні Великодня у П‘ятихатському районі відбулася масштабна акція "Чисте довкілля". З самого ранку селяни вийшли на береги річки Саксагань для того, щоб очистити їх від сміття, що назбиралося за зиму. Завдяки ініціативі Юрія Берези ми змогли зібрати на суботник дуже багато людей. Ми надали їм весь необхідний інвентар, а також транспорт, що вивозив зібране сміття. Ми плануємо і надалі проводити аналогічні заходи, щоб підтримувати у чистоті улюблене місце відпочинку. Сподіваємось, що наступного разу нас підтримає ще більше людей", - зазначила заступник голови П‘ятихатської районної ради Надія Малкова.

Народний депутат Юрій Береза та інші представники "Народного фронту" Дніпропетровщини висловлюють щиру вдячність всім небайдужим громадянам, хто знайшов час та прийняв участь у суботнику.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua