За сприяння депутатів "Народного фронту" проводиться реконструкція злітно-посадкової смуги аеропорту "Чернівці"
субота, 5 листопада 2016, 10:58

За ініціативи народних депутатів фракції "Народний фронт" Максима Бурбака та Миколи Федорука в  аеропорту "Чернівці" проводять реконструкцію злітно-посадкової смуги. Представники "Народного фронту" активно відстоювали перед урядом необхідність виділення коштів на проведення цього ремонту.

"Вдячний уряду та народним депутатам Миколі Федоруку і Максиму Бурбаку, з ініціативи яких державою були виділені ці кошти", - написав міський голова Чернівців Олексій Каспрук на своїй сторінці в Facebook.

Після реконструкції злітно-посадкової смуги, Чернівецький аеропорт зможе приймати літаки з низько розташованими двигунами типу Embraer-190 та Boeing 737. Це в свою чергу дозволить залучити до Чернівців нові авіакомпанії і організовувати авіарейси у різні куточки світу. Зокрема, вже заплановані рейси  з Чернівців в Тель-Авів, Бергамо та до Стамбула.

"Відновлення авіарейсів до Чернівців вже підтвердило свою перспективність. Це і нові робочі місця, і додаткові надходження до бюджету міста. Окрім того, це має велике значення для розвитку туризму на Буковині", -  наголосив Максим Бурбак.

"Але робота аеропорту "Чернівці" важлива не лише для краю - це плюс для економіки та міжнародного статусу держави", -  підкреслив він.

Під час проведення ремонтних робіт, аеропорт продовжує працювати і щоденно приймає рейсові та чартерні літаки.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua