Михайло Хміль допоміг Сколівській школі на Львівщині організувати спортивну кімнату і охоронну сигналізацію
п’ятниця, 19 жовтня 2018, 16:31

Педагогічний колектив, учні та дирекція Сколівської ЗОШ І-ІІІ ступенів написали лист-подяку народному депутату фракції "Народний фронт" Михайлу Хмілю за допомогу в організації кількох проектів у школі.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії.

Директор Сколівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олександра Дмитрух зазначила, що мрії учнів їхньої школи збуваються. "Успішна реалізація кількох проектів – "Спортивна кімната у школі", "Кухонне обладнання для їдальні", "Охоронна сигналізація", –  була б неможлива без вашої участі. Ваша допомога – це не тільки матеріальний внесок, ви подарували радість, надію і втілену дитячу мрію", – йдеться у листі подяки.

Загалом на встановлення зазначених оснащень було спрямовано 200 тисяч гривень. Відтепер у спортивній кімнаті учні можуть займатись на біговій доріжці, велотренажерах та грати у настільний теніс.

"Тішить, що тренажери та інший інвентар лише допомагають дітям, які здобувають медалі, досягають нових висот і перемагають. Радий, що керівництво школи цьому усіляко сприяє", – підсумував Михайло Хміль.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua