За сприяння Олександра Горбунова дитяча міська лікарня Кропивницького поповнилася медичним обладнанням (фото)
вівторок, 26 березня 2019, 11:53

За сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова дитяча міська лікарня міста Кропивницького поповнилася дороговартісним медичним обладнанням – рентгенівським діагностичним комплексом з цифровою обробкою зображення РДК ВСМ.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

За словами головного лікаря Оксани Клюєнко, це – нове покоління апаратів.

"На моніторі ми можемо збільшувати, зменшувати або змінювати колір зображення, що дає однозначно кращий результат. До апарату є медичний принтер, тобто з монітора ми можемо відразу ж роздруковувати на плівці. До слова, подібного принтера в місті немає взагалі. Крім того, дитина в процесі процедури отримує менше рентгенологічне навантаження, що дуже важливо. Завдяки тому, що апарат підключений до Інтернету, ми можемо відразу ж передавати знімки колегам в інші міста, адже у нас багато наших маленьких пацієнтів лікуються в Харкові, Києві. Працювати на ньому будуть дві людини – лікар і рентгенологічна медсестра", – повідомила Оксана Клюєнко.

Ціна апарату становить 3,5 млн грн. Кошти були направлені з Державного бюджету України за сприяння народного депутата Олександра Горбунова. На даний момент очікуються санітарний паспорт і ліцензія. Щойно буде повний пакет документів, апарат почне працювати.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua