За сприяння Олександра Горбунова річку Сугоклію зарибили чотирма тоннами мальків
понеділок, 22 жовтня 2018, 17:09

Минулими вихідними у Кропивницькому  за ініціативи народного депутата фракції "Народний фронт"  Олександр Горбунова вдруге зарибили річку Сугоклію – у водойму випущено чотири тонни мальків товстолоба, білого амура та коропа.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації. 

За словами ініціатора зариблення, мальків запустили у Сугоклію за  державні кошти. "Весною я зробив це за власні кошти, а потім вивчав думку громадськості – наскільки це потрібно і що про це думають люди. Навіть не сподівався на таку підтримку громади Кропивницького стосовно необхідності вирішення питання недопущення заростання Сугоклії водоростями", – сказав Олександр Горбунов.

"Другий раз зариблення вже відбувається за державні кошти. Я дуже вдячний Держрибагенції за розуміння, відгук і підтримку в цьому питанні. Дуже сподіваюсь, що результат теж буде позитивний", – додав він.

 

За словами головного спеціаліста сектору іхтіології та регулювання рибальства Кіровоградрибоохорони Тетяни Волохової, у Сугоклію випустили 97 тисяч 500 рослиноїдних видів риб. Маса однієї особини 40 грамів. Якщо не буде випадків браконьєрства, то уже через два-три роки риба підросте і її можна буде виловлювати.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua