За сприяння Олександра Горбунова у Кропивницькому презентували капітально відремонтований обласний центр туризму (фото)
четвер, 4 квітня 2019, 13:17

За сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" у Кропивницькому презентували капітально відремонтований обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, який реконструювали вперше за 70 років.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

У позашкільному закладі повністю відремонтували два корпуси, впорядкували прилеглу територію, вимостили її плиткою, висадили зелені насадження, облаштували освітлення. Будівлі обладнали протипожежною сигналізацією. Привести до ладу цей об’єкт вдалося за кошти Дежбюджету, які було отримано завдяки співпраці з народним депутатом Олександром Горбуновим. Тепер обласний Центр туризму по праву можна назвати одним з найкращих в Україні.

Директор обласного центру туризму Андрій Лісота розповів, що буквально через два місяці після візиту до позашкільного закладу Олександра Горбунова з Державного бюджету надійшли кошти на реконструкцію, хоча до останнього ніхто не вірив, що це взагалі відбудеться.

Ініціатор реконструкції та капітального ремонту позашкільного закладу Олександр Горбунов зазначив, що одним із напрямків його діяльності як народного депутата є розвиток фізичної культури та спорту, які завжди потребують уваги.

"Ми хочемо, щоб наша нація була здорова, щоб діти не хворіли, не мали шкідливих звичок. Для цього ми повинні докладати максимум зусиль та вкладати в цей напрямок кошти", – зазначив народний депутат.

"Обласний центр туризму – це один з прикладів того, що треба не лише давати обіцянки, а й вкладати кошти в молоде покоління, в їх оздоровлення, подавати їм приклад займатися спортом і створювати для цього всі необхідні умови. Мені дуже приємно, що лише за останній рік кількість учнів, які відвідують обласний центр туризму, збільшилась втричі. Це дуже вагомий показник, і це тільки початок", – підсумував представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua