За сприяння Олександра Горбунова у Кропивницькому утеплюють головний навчальний корпус Льотної академії
четвер, 6 грудня 2018, 13:17

У Кропивницькому за сприяння народного депутат фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова розпочалися роботи з утеплення головного навчального корпусу Льотної академії НАУ.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

Роботи з утеплення навчального закладу виконують за кошти Державного бюджету, які були направленні за сприяння Олександра Горбунова.

Як повідомив заступник начальника академії наземних служб Андрій Донець, до кінця поточного року ремонт фасаду першого навчального корпусу має бути завершений, також будуть замінені вікна фасадної частини будівлі.

"Це значний крок не тільки для покращення естетичного вигляду академії, а й для забезпечення енергоефективності. Корпус було побудовано у 1969 році, коли про сучасні критерії енергоефективності ще не йшлося. Тому до сьогодні дотримання комфортних умов у зимовий період було досить складним і енергозатратним питанням для нашого навчального закладу. Тепер ситуація має значно покращитися. Дякуємо Олександру Володимировичу за плідну співпрацю", – зазначив заступник начальника академії.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua