За сприяння Олександра Горбунова у Кропивницькому відкрили сучасний вуличний тренажерний комплекс (фото)
середа, 10 квітня 2019, 12:21

За сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова у Кропивницькому у дворі багатоповерхівок мікрорайону Жадова встановили сучасний вуличний тренажерний комплекс.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, майданчик було облаштовано за кошти державного бюджету.

"Під час проекту "Спортивне місто – здорова нація" у нас увесь час проходить дуже широке спілкування з громадою як у навчальних закладах, так і в дворах різних мікрорайонів. Ми хочемо, щоб школи не лише виборювали кошти для покращення своєї матеріально-технічної бази, а й щоб місто ставало спортивним, а нація - здоровою. Це вже стало необхідністю, викликом часу встановлювати такі вуличні тренажерні майданчики", – зазначив Олександр Горбунов.

"Завдяки субвенціям Державного бюджету України плануємо їх поставити у кожній школі Кропивницького. Також розглядатимемо і звернення від громади міста та, виходячи з фінансових можливостей, будемо встановлювати вуличні тренажери і у дворах багатоповерхівок", – додав він.

За словами народного депутата, вуличний тренажерний комплекс вже найближчим часом буде відкрито на території науково-виробничого об’єднання "Вікторія-П". Зараз капітально ремонтують спортивний майданчик у навчально-виховному комплексі №34 та спортивний зал для загальноосвітньої школи №33. Розпочалися роботи з облаштування сучасного майданчика із штучним покриттям для міні-футболу та інших видів спорту у Кропивницькому колегіумі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua