За сприяння Олександра Кодоли в Ніжині споруджено професійний боксерський ринг (фото)
понеділок, 5 листопада 2018, 16:07

Професійний боксерський вуличний ринг у Ніжині, споруджений за сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Кодоли, стане чудовою передумовою для проведення професійних тренувань, організації обласних та загальноукраїнських змагань, а також встановлення високих спортивних рекордів.

"Наш новий спортивний об’єкт, який я обіцяв цього року ніжинським боксерам. Відкриття олімпійського рингу започаткує нові спортивні традиції для жителів Ніжина, які небайдужі до активного способу життя", – зазначив народний депутат на своїй сторінці у Facebook .

"Адже це стане чудовою передумовою для проведення професійних тренувань, організації обласних і загальноукраїнських змагань та встановлення високих спортивних рекордів", – додав він.

За словами парламентарія, цей ринг – далеко не останній проект, яким представники "Народного фронту" хочуть порадувати мешканців Ніжина.

"Попереду у нашої команди – багато ідей та планів, втілення яких стане запорукою зміцнення спортивних традицій. Адже для розвитку спорту і для пропаганди здорового способу життя потрібна відповідна інфраструктура. Вже невдовзі ми плануємо відкриття сучасного спортивного містечка під відкритим небом", – повідомив Олександр Кодола.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua