За сприяння Олександра Кодоли в Ніжині вперше за 7 років відкрито новий дитячий садок (фоторепортаж)
четвер, 26 січня 2017, 15:03

У середу, 25 січня, в Ніжині вперше за 7 років відкрили новий дитячий садок. В приміщенні гімназії №16 реконструйовано частину приміщень, і тепер тут з’явилося місце й для дошкільнят, а місто отримало оновлений заклад – навчально-виховний комплекс №16 «Престиж», повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації «Народного фронту».

Кошти, необхідні для проведення реконструкції гімназії, надійшли в Ніжин завдяки поданню та сприянню народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександра Кодоли. Майже мільйон гривень було направлено на ремонт приміщення та облаштування садочка: вартість ремонтних робіт склала понад 700 тисяч гривень, а на придбання комплекту меблів  (дитячих  шаф для одягу, столиків, стільчиків, двоярусних ліжок, шаф для рушничків), пральної машини, холодильника, електроплити, посудомийної машини та облаштування дитячого майданчика витратили понад 250 тисяч гривень.

«Приємно, коли ставиш перед собою мету та її досягаєш. Для мене це був один із найбільш значущих проектів, які я реалізував у 2016 році. Адже це інвестиції в найголовніше – наших дітей, а значить – в наше майбутнє. Для його реалізації мені вдалося залучити більше 1 млн грн з Державного бюджету. І сьогодні ми відкрили новий заклад, облаштований «під ключ»: сучасними меблями, обладнанням, дитячим майданчиком, тобто усім необхідним, щоб наші діти розвивались і зростали у сучасних, безпечних, комфортних умовах», - зазначив Олександр Кодола.

Депутат висловив вдячність колективу навчального закладу, будівельникам, своїй ніжинській команді та усім причетним, хто за такий короткий час зумів провести реконструкцію приміщень гімназії та облаштувати садок.

«Це приклад того, як ми маємо разом працювати, на благо наших дітей, на благо нашої України. Вірю, що разом ми зможемо втілити у життя мою мрію, щоб наші діти виховувалися та навчалися у сучасних дитячих садках та школах, теплих та затишних, облаштованих сучасною технікою, із сучасними безпечними та цікавими дитячими та спортивними майданчиками. Тобто мали усі умови для гармонійного розвитку. Перші кроки на цьому шляху ми в же зробили. І зупинятись на цьому не будемо!», - додав парламентарій.

Олександр Кодола визначив для себе і завдання на нинішній рік. Зокрема, закінчити реконструкцію єдиного в місті плавального басейну на базі НВК. Минулого року на його реконструкцію за сприяння Олександра Кодоли було виділено 3,8 мільйона гривень. На жаль, у 2016 році роботи так і не були завершені.

Також народний депутат планує продовжити свою програму щодо допомоги навчальним закладам міста та району, а також програму з встановлення сучасних дитячих майданчиків. Минулого року із 20 мільйонів гривень, залучених депутатом із Державного бюджету на соціально-економічний розвиток його округу,  8 мільйонів отримав саме Ніжин. Тож депутат сподівається, що і цьогоріч йому вдасться залучити не менше коштів і зробити ще багато корисного як  для ніжинської громади, так і усіх громад свого виборчого округу, повідомили у прес-службі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua