За сприянням депутата "Народного фронту" на реконструкцію Народного дому на Львівщині виділено понад 2 млн грн
понеділок, 2 жовтня 2017, 16:20

У Буському районі Львівської області почались підготовчі роботи із реконструкції Ріпнівського Народного дому.

Про це повідомив народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Бондар за підсумками роботи в окрузі та зустрічі з мешканцями.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, на реконструкцію Ріпнівського Народного дому, зокрема, на заміну несучих конструкцій даху, із Державного фонду регіонального розвитку було виділено 2 млн. 204 тис. грн.

За словами парламентарія, який сприяв виділенню згаданих коштів, молодь, діти та учасники народних колективів сусідніх сіл із нетерпінням очікують на відкриття оновленого сучасного Народного дому.

Також під час тижневої роботи на окрузі Михайло Бондар взяв участь у пленарному засіданні сесії Бродівської районної ради, де розглядались питання бюджетних корегувань на 2017 рік. А у Кам'янка-Бузьку Михайло Бондар разом із місцевими посадовцями обговорили реконструкцію місцевих каналізаційних мереж та роботу міських очисних споруд.

"Проблеми у районах різні: потреба матеріальної допомоги на лікування, стан доріг, необхідність ремонтних робіт в закладах освіти тощо. Мені важливо чути кожного і маю велику приємність, коли вдається допомогти вирішити важливі для громади чи її мешканців проблеми", - наголосив представник "Народного фронту".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua