Західні політики зацікавлені у розв’язці парламентської кризи більше за багатьох українських, - Ігор Гузь
п’ятниця, 8 квітня 2016, 15:55

Західні партнери України часто демонструють куди більш виважену і далекоглядну позицію у питаннях вирішення політичної кризи в Україні, аніж винуватці цієї кризи, багато з яких, на жаль, перебувають у лавах сил колишньої коаліції.

Таку думку висловив народний депутат від "Народного фронту" Ігор Гузь, коментуючи заяву посла Канади в Україні Романа Ващука.

Гузь відзначив, що вже не вперше західні партнери акцентують на тому, що в умовах війни не можна зволікати з розв’язком політичної кризи, яка фактично дестабілізує державу.

"Іноземці ніяк не можуть зрозуміти, чому замість роботи над залученням інвестицій і розвитку промисловості українські політики чубляться за крісла і ведуть безкінечні торги про розподіл грошових потоків", - відзначив Ігор Гузь.

Він наголосив, що канадський посол у своєму інтерв’ю чітко зазначив: країна, яка перебуває у військовому конфлікті і складній економічній ситуації, не може дозволити собі паралізувати роботу уряду і сподіватись при цьому на міжнародну підтримку.

Народний депутат також підкреслив, що, зокрема, і канадський посол відзначає високу ефективність співпраці із нинішнім Кабміном і сподівається, що частина чинних урядовців залишиться на своїх місцях у разі переформатування уряду.

Ігор Гузь підкреслив, що у представника нашого давнього і надійного друга Канади, як і у більшості українців, виникає цілком логічне питання: чому представники коаліції так нещадно критикують Кабмін, який самі же і призначили?

"Якщо вже наші політики самі не можуть зрозуміти, що вставляти палки в колеса діючому уряду як мінімум неефективно, то може хоч голос з Заходу поверне їх на землю? В країні триває війна, світ стоїть на порозі нової економічної кризи, а українські політики роблять усіх українців заручниками своїх дріб’язкових інтересів", - наголосив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua