Заклик Держдепу США дотримуватися Мінських угод адресовано Москві, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 25 квітня 2017, 14:25

Заклик Державного департаменту США до сторін-учасників збройного конфлікту на сході України дотримуватись положень Мінських угод адресовано Москві.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Тетерук у ефірі одного з телеканалів.

За його словами, заява Державного департаменту США щодо підриву автомобіля СММ ОБСЕ на території, підконтрольній проросійським бойовикам у Луганській області, є чітким сигналом Кремлю про необхідність припинити підтримувати терористів.

«Дипломатична мова є спеціальною та зрозумілою лише для фахівців, але головний посил заяви Держдепу зрозумілий усім і в Україні, і в США, і – головне, – в Російській Федерації, оскільки він спрямований саме в Москву», - наголосив Андрій Тетерук.

«Бо всі розуміють, що саме Москва відповідальна за військову агресію, яка зараз є на території сходу України. Саме Москва відповідальна за фінансування так званих ЛНР та ДНР», - зазначив він.

«Неможливо не погодитись із зарубіжними дипломатами, оскільки Росія станом на сьогодні не виконала жодного з пунктів домовленостей, які містилися в підписаних нею Мінських угодах», - додав представник «Народного фронту».

Він також зауважив, що хоча Україна і є однією із сторін збройного конфлікту, але вона – це не та сторона, яка зацікавлена в цьому протистоянні, не та сторона, яка розв’язала збройну агресію.

«Не ми знаходимось у Ростовській області. Війська Російської Федерації зараз знаходяться на українській території і Російська Федерація приносить сюди смерть та руйнування, а ми захищаємо свою землю», - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua