Закликаємо депутатів всіх фракцій стати на захист Конституції, - заява "Народного фронту"
четвер, 23 травня 2019, 16:23

"Народний фронт" закликає народних депутатів всіх фракцій Верховної Ради України невідкладно долучитися до підписання подання до Конституційного Суду щодо відповідності Указу Президента України "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів" від 21 травня 2019 року.

Депутати фракції "Народний фронт" вже поставили свої підписи.

Ми твердо заявляємо про те, що підписання цього подання є політичним і громадянським обов’язком кожного члена парламенту, оскільки мова йде про факт порушення Конституції найвищою посадовою особою держави – Президентом України.

На цьому фоні абсолютно безглуздими і безпідставними виглядають примітивні пояснення, що начебто йдеться про продовження роботи цього складу парламенту на кілька місяців. Ні! Або ми сьогодні захистимо Основний Закон України від цинічної атаки, або його нехтування породжуватиме нові глобальні загрози для держави.

Переконані, це іспит державницьких сил на здатність захистити країну від правового безчинства і руйнування основ державності.

Сьогодні незаконно розпускають парламент - завтра здадуть частину території України чи дозволять російським військам перебувати у Донецьку чи Луганську, як це свого часу зробив Янукович Харківськими угодами, забезпечивши плацдарм російській армії для окупації Криму.

Захистимо Україну!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua