Закон про національну безпеку треба ухвалити вже у четвер, – Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 19 березня 2018, 12:55

Закон про національну безпеку України має бути ухвалений в першому читанні в найближчий четвер.

Про це заявив заступник керівника фракції «Народний фронт», голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський на засіданні Погоджувальної ради.

Він наголосив, що заяви про те, нібито під час написання документа не було враховано позиції міжнародних партнерів України, зокрема НАТО, є брехнею.

«Ще на стадії написання цього закону були долучені консультанти НАТО, ЄС та США. Коли цей документ минулого тижня потрапив до комітету, ми створили робочу групу і, наприклад, у присутності представників НАТО, ЄС, посольства США, Держдепу, народних депутатів провели першу зустріч, де було окреслено рамки цього закону при повному консенсусі», – уточнив депутат.

«Але вже сьогодні ми чуємо, нібито цей законопроект не має жодного відношення до НАТО», – заявив представник «Народного фронту».

«Шановні друзі, приходьте в робочі групи, працюйте – вам держава Україна за це зарплату платить. Не за те, щоб ви займалися інформаційними провокаціями, а за вашу законодавчу роботу», – додав він.

Депутат проінформував, що о 15-й годині уже з редакційними правками комітету закон буде розглядатися в приміщенні комітету.

«Приходьте, ми всім головам фракцій розсилаємо запрошення», – запросив колег Пашинський.

Він також звернувся до головуючого на засіданні Погоджувальної ради із закликом включити законопроект №8068 до порядку денного, щоб уже в четвер проголосувати за документ у першому читанні в редакції комітету та відкрити йому шлях підготовки до другого читання.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua