Закон про реінтеграцію треба ухвалити до кінця року, – Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 4 грудня 2017, 13:25

Проект закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях і Криму необхідно ухвалити до нового року, щоб поставити крапку в цьому питанні.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", голова профільного комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський на Погоджувальній раді.

"Майже 300 поправок враховано. Прошу всіх лідерів фракцій ознайомитись із цілісним законом, оскільки там дуже багато посилань на міжнародні норми", – сказав він.

"Дуже прошу уважно ознайомитись, тому що дуже складна юридична конструкція, і вибивання будь-яких тез звідти призведе до розбалансування закону. Сподіваюсь, що до нового року ми ухвалимо цей законопроект і поставимо крапку в цьому важливому питанні", – наголосив голова Комітету.

"Також хочу звернутися за підтримкою щодо проекту закону про забезпечення рівних можливостей жінок і чоловіків під час проходження військової служби", – додав він.

"Півроку вже не розглядається закон про соціальний захист військовослужбовців – проект №6268/1 та №6268/2 – прошу поставити як першочерговий та розглянути найближчим часом", – підсумував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua