Закон про спецконфіскацію дозволить спрямувати 20 мільярдів на соцвиплати, - Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 17 жовтня 2016, 13:58

Парламент у вівторок має зайнятися питанням спецконфіскації активів Януковича, аби підтримати армію та спрямувати кошти на соціальні видатки.

Про це під час засідання Погоджувальної ради заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

"Слухаючи більшість виступаючих, у мене склалося враження, що всі щиро вважають, що все це відбувається на іншій планеті. Ви навіть не уявляєте, наскільки це близько відбувається від усіх тут сидячих", - сказав він про посилення обстрілів на Донбасі.

"Саме тому я звертаю вашу увагу і всіх тут присутніх: Верховна Рада у цьому році зірвала державне оборонне замовлення, нічого не зробила для достойного озброєння армії. Що ви думаєте? Що вас це не стосується? Стосується!", - зауважив Пашинський.

Голова комітету з питань нацбезпеки закликав ухвалити урядовий законопроект про спецконфіскацію, кошти від якої планувалось спрямувати на оборону, а іншу частину - на соціальні видатки. 

"Я просив би включення до порядку денного у першій половині дня закон про спецконфіскацію, який дозволить виконати державне оборонне замовлення і більше 20 мільярдів направити на соціальні стандарти. Оце буде лакмусовий папірець - де слова, а де реальні справи", - резюмував Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua