Закон про спецконфіскацію покаже, хто як піклується про військових і пенсіонерів, - Юрій Береза (відео)
четвер, 22 вересня 2016, 13:29

Верховна Рада має підтримати урядовий законопроект про спеціальну конфіскацію, аби допомогти військовим на передовій та соціально-незахищеним верствам населення.

Про це заявив заступник голови фракції “Народний фронт”, член Комітету з питань національної безпеки та оборони Юрій Береза на брифінгу у парламенті.

“Уже два роки Верховна Рада не може вийти на рішення і зробити все, для того, щоб повернути ці активи до України. На сьогодні, в Латвії гроші Арбузова уже арештовані і зараховані до бюджету іншої держави”, - зауважив Береза.

За його словами, на ці кошти очікують підприємства, які виробляють зброю, чекають у війську та на підвищення соціально-економічних стандартів, для тих хто воює на передовій.

Крім того, зауважив він, гроші від спецконфіскації можуть суттєво покращити становище незахищених верств населення.

“На жаль, окремі депутати роблять усе аби ці кошти не повернулися до України, Верховна Рада не зробила ні кроку, щоби ці гроші повернулися до бюджету. Тому я звертаюсь до своїх колег, сумно чути, що цей закон не такий. За рік уже можна було запропонувати альтернативу. Де ваша альтернатива? Покажіть насправді як ви піклуєтесь про вояків і пенсіонерів не словом, а ділом”, - наголосив представник "Народного фронту".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua