Законопроект про реінтеграцію може бути ухвалений конституційною більшістю голосів, - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 19 грудня 2017, 18:53

Законопроект про реінтеграцію Донбасу (№7163) повністю доопрацьовано з урахуванням побажань міжнародних партнерів та національних інтересів і буде проголосований, як тільки його винесуть до сесійної зали.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, представник фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський у коментарі журналістам.

«Я знаю достеменно, що він у парламенті. Комітет відпрацював, на сайті комітету ви можете подивитися остаточну редакцію. Для того, щоб не було ніяких перекручень, ніяких інсинуацій, враховуючи значний суспільний резонанс, ми зробили підготовку його до другого читання та імплементували в тіло закону таблицю, щоб було зрозуміло його логіку», — заявив Пашинський.

«Закон абсолютно доопрацьований з урахуванням міжнародного права, внутрішнього законодавства та національних інтересів. Я упевнений, що він буде прийнятий не просто більшістю голосів, а там буде й 300 голосів», — зазначив голова комітету.

Сергій Пашинський також підкреслив, що остаточний варіант законопроекту не сильно вирізняється від того, що спершу подавав Президент України.

За його словами, було додано технічні правки для Генерального Штабу, було згадано проблему окупованого Криму, хоча в початковому варіанті йшлося про окуповані частини Донецької та Луганської областей. 

«Було навіть враховано побажання ООН», — наголосив Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua