Законопроект щодо реінтеграції Донбасу дратує Росію, бо спрямований на повернення окупованих територій, - Вікторія Сюмар (відео)
вівторок, 14 листопада 2017, 11:59

Законопроект щодо реінтеграції Донбасу є абсолютно в українських інтересах та спрямований на реальне звільнення тимчасово окупованих територій та їх повернення до складу незалежної України, саме тому він так дратує Російську Федерацію.

Про це заявила заступник керівника фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар в інтерв’ю журналістам.

Вона зазначила, що завдання законопроекту щодо реінтеграції Донбасу (№ 7163) - “підготувати тимчасово окуповані території до того, аби максимально ефективно реалізовувати там державну політику на звільнення цих територій”.

Вікторія Сюмар висловила своє обурення тим, що сьогодні окремі фракції не хочуть підтримувати цей законопроект в цілому.

“Це досить дивна позиція, тому що цей закон необхідний для того, щоб наша держава могла ефективно проводити політику на приєднання цих територій до території України, на цілковите їх звільнення від агресора. І він сьогодні для цього є важливий”, - заявила народний депутат.

Більше того, на її думку, “те, що цей законопроект дратує росіян, є найбільшою агітацією за нього”.

“Це означає, що він є абсолютно в українських інтересах, а не в інтересах тих, хто сьогодні хоче за спиною України примиритися з Росією без вирішення ключової задачі – реальної реінтеграції українських території – Донбасу і Криму – в територію незалежної, суверенної держави Україна”, - наголосила Вікторія Сюмар.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua