Законопроекти про посилення відповідальність неплатників аліментів мають бути прийняті до Дня захисту дітей, - Андрій Іванчук (відео)
понеділок, 14 травня 2018, 14:13

До 1 червня, Дня захисту дітей, Верховна Рада зобов’язана прийняти у першому і другому читанні законопроекти №№8294, 8295 і 8296, які захищають права дітей та посилюють відповідальність неплатників аліментів.

Про це на Погоджувальній раді заявив голова Комітету з питань економічної політики, представник «Народного фронту» Андрій Іванчук.

«Рада зобов’язана прийняти ці законодавчі ініціативи до Дня захисту дітей. Це стане гарним подарунком для сотень тисяч найменших українців», - сказав він.

«Дякую міністру юстиції Павлу Петренку, депутатам, які об’єдналися довкола кредо «Чужих дітей не буває». Я переконаний, що ми встигнемо прийняти ці важливі законопроекти до 1 червня», - наголосив Іванчук.

Спікер парламенту Андрій Парубій, коментуючи виступ Андрія Іванчука, зазначив, що Рада зможе встигнути розглянути ці проекти протягом двох тижнів за умов, що цього вівторка за них проголосують у першому читанні, а наступного четверга, після подання поправок, буде можливість розглянути їх у другому читанні.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua