Залишаю за собою право на зустрічний позов до осіб, які чинять сьогоднішнє беззаконня, – Володимир Омелян (відео)
п’ятниця, 14 вересня 2018, 14:42

Міністр інфраструктури, представник "Народного фронту" Володимир Омелян залишає за собою право звернутися із зустрічним позовом щодо осіб, які висунули проти нього безпідставні звинувачення.

Про це він заявив після засідання суду, на якому було ухвалене рішення звільнити його на поруки представників "Народного фронту - міністра молоді та спорту Ігоря Жданова та народного депутата Федора Бендюженка.

"Хочу подякувати всім, хто сьогодні прийшов сюди мене підтримати. Хочу подякувати лідеру партії "Народний фронт" Арсенію Яценюку, який висловив готовність і взяти мене на поруки, і в разі потреби внести заставу", – сказав Володимир Омелян.

"Таку саму позицію висловив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Я дякую народним депутатам, які висловили готовність взяти мене на поруки, а це – представники різних фракцій парламенту. Це ще раз засвідчує, що інфраструктура – поза політикою, але політика – з нами", – додав він.

Представник "Народного фронту" повідомив, що відстоюватиме свою точку зору.

"На моє глибоке переконання, ця справа не мала права на існування, це – результат бажання керівництва НАБУ показати результати своєї роботи напередодні засідання парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції, яке має відбутися наступного тижня", - сказав він.

"Це мала бути ефектна піар-кампанія, що вперше міністр заарештований НАБУ за звинуваченням у незаконному збагаченні, які передбачають термін ув’язнення від 5 до 10 років. І ніхто б особливо не розбирався – за що це, як це і коли це. Суспільство просто хотіли поставити перед фактом", – наголосив міністр.

"Я не дозволю, щоб окремі керівники самостійно вирішували, що вони є законом, і відстоюватиму своє чесне ім’я в судах. І після завершення цього ганебного судового розгляду я залишаю за собою право звернутися до відповідних судових інстанцій із зустрічним позовом для притягнення до відповідальності тих осіб, які чинять сьогоднішнє беззаконня", – резюмував Володимир Омелян.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua