Замість контролюючого корупційного органу ДФС має стати помічником для платника податків – Арсеній Яценюк (відео)
неділя, 6 вересня 2015, 18:54

Державна фіскальна служба буде суттєво скорочена, податкова міліція – ліквідована, а на митниці – впроваджений єдиний стандарт і ціна розмитнення товарів по всій Україні.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у “10 хвилинах” в неділю, 6 вересня.

Глава Уряду підкреслив, що сьогодні в Державній фіскальній службі працюють 60 тисяч людей: “Вони перевіряють близько 3 мільйонів суб'єктів підприємницької діяльності. При цьому тільки 1,5 тисячі підприємств наповнюють державний бюджет на 80%”.

“Державна фіскальна служба буде суттєво скорочена”, - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що ДФС повинен бути “не контролюючим корупційним органом, а сервісом для кожного платника податку”: “Вони – це перший помічник платника податку, який хоче чесно і прозоро сплачувати податки до державної казни”.

Окрім того, ліквідується податкова міліція: “На її місце приходить Державна служба фінансових розслідувань. Це та служба, яка повинна виявляти нечесних платників податків і повинна захищати чесних і прозорих платників податків”.

Арсеній Яценюк також наголосив на необхідності для ДФС встановлення єдиного стандарту розмитнення товарів: “Митниця залишається корумпованою. І причина цього – кожна область самостійно визначає, на яких умовах розмитнювати той чи інший товар. На наступному тижні Державна фіскальна служба запровадить один-єдиний стандарт і ціну розмитнення товарів по всій Україні”.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua