Замість того, щоб забезпечити вакцинацію, влада забезпечила її провал - Арсеній Яценюк (відео)
середа, 7 квітня 2021, 22:22

Для ефективної боротьби з пандемією потрібно спрямовувати виділені кошти на вакцинацію і систему охорони здоров’я, провести широку кампанію з необхідності щеплення, забезпечити логістику щодо вакцинації і втримати економічну, фінансову і політичну стабільність в країні.

Про це сказав прем’єр-міністр 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в ефірі програми «Суспільна студія» телеканалу UA: Перший.

Крім того, зазначив він, щодо поставок додаткової вакцини влада мала б звернутися до США.

Лідер НФ підкреслив, що у боротьбі з ковід влада показала «зразкову безпорадність, некомпетентність і безвідповідальність». Він наголосив, що так званий «ковідний фонд» - це не особистий фонд президента, а фонд який створюють українські платники податків: «Ви назвали це ковідний фонд. Люди чекають, що за цей ковідний фонд будуть не дороги будувати, а будуть ремонтувати лікарні, заводити туди кисень, купувати вакцини, будуть турбуватися про життя людей. Цього не було зроблено».

Арсеній Яценюк підкреслив, що Україна - одна з останніх країн в Європі за темпами вакцинації.

«Чому всі світові економіки світу взялися за ковід? Тому що вони розуміють, що це неймовірна небезпека для їхніх громадян. Це життя їхніх громадян, це економіка їхніх країн, це конкурентність їхніх країн і це навіть освіта», - сказав він.

«Тому це безвідповідальність, цей хайп, який хотіли продемонструвати, своє вміння будувати дороги. А це ще треба розібратися, як ці дороги будували, хто їх будував і за які гроші, - на це час прийде. І втратили час, здоров’я і життя українців. Замість того, щоб забезпечити вакцинацію, вони забезпечили її провал», - зазначив лідер НФ.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua