Зараз триває боротьба за владу та посади, а не за народ та країну - Арсеній Яценюк (відео)
середа, 6 жовтня 2021, 21:39

«Слуги народу» перетворили парламент на підрозділ адміністрації президента. Але будь-яка монополія приводить до політичного краху тих, які намагаються запровадити авторитаризм в країні», - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у «Ток-шоу  №1» на каналі «Україна 24».

Лідер НФ наголосив, що зараз триває боротьба за владу та посади: «Не йде боротьба за країну і за людей».

Він підкреслив, що питання відставки спікера парламенту Дмитра Разумкова - «не боротьба фракції «Слуга народу» проти Разумкова, а боротьба Зеленського проти Разумкова». Адже, наголосив він, фракції «Слуга народу» сьогодні є «власністю Володимира Зеленського».

Разумкова знімають з посади, зазаначив Арсеній Яценюк, «тому що він в принципі проявляв самостійність, вважав, що парламент повинен бути незалежною інституцією і працювати по закону». 

«Володимир Зеленський перед другим туром (президентських виборів) сказав історичну фразу: «якщо я порушу закон, то я сам піду». Це означає, що парламент повинен працювати по закону і по регламенту. Зараз у Трускавці Володимир Зеленський заявив, що в принципі все, що заважає економічній політиці України – це регламент», - сказав лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк звернувся до представників «Слуги народу»: «Мені здається, що ви трохи очманіли від влади -  це такий наркотичний дурман від влади. Він проходить». 

«Від вас же залежить зараз доля країни. А ви перетворили зараз парламент на підрозділ адміністрації президента», - сказав він. 

«Усе це рухається тільки в одному напрямку з однією метою – монополія на владу і на владні ресурси. А будь-яка монополія приводить потім до політичного краху тих, які намагаються запровадити авторитаризм в країні», - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua