Заступник керівника Харківського "Народного фронту" зустрівся з лідерами "Громадянської платформи" Познані
четвер, 13 грудня 2018, 15:29

Заступник голови Харківської обласної партійної організації "Народного фронту" Микола Пахнін у Познані (Польща) зустрівся з віце-мером міста, представником політичної партії "Platforma Obywatelska" ("Громадянська платформа") Маріушем Вишневським та депутатами міської ради та Сейміку Великопольського воєводства, центром якого є  Познань.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

"Харківський "Народний фронт" має добрі тісні контакти з нашою братньою політичною силою у Познані, адже разом із "Громадянською платформою" є у складі Європейської народної партії. А головне – наші засадничі принципи багато в чому збігаються, і, передусім, у беззаперечній підтримці Польщею євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень українців", – наголосив Микола Пахнін.

Під час зустрічі польська сторона поділилася враженнями від нещодавно проведених локальних виборів, де опозиційна "Громадянська платформа", зокрема у Західній Польщі, отримала дуже позитивні результати. У свою чергу Микола Пахнін розповів про перебіг і особливості інформаційно-роз’яснювальної кампанії, яку проводить по всій Україні "Народний фронт".

"Я розповів нашим польським колегам і друзям, чим інформаційна кампанія "Народного фронту" відрізняється від інших політичних партій. Найбільш принципова наша відмінність полягає у тому, що ми не розкидаємося популістськими обіцянками про манну небесну, аби збільшити рейтинг, а наводимо факти нашої безпосередньої роботи за останні, найтяжчі для України, чотири роки", – пояснив Микола Пахнін.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua