Затримання керівників ОПЗ зриває приватизацію Одеського припортового, - Олександр Романовський
п’ятниця, 15 липня 2016, 12:28

Затримання голови наглядової ради ПАТ "Одеський припортовий завод" Сергія Переломи та першого заступника директора цього ж заводу Миколи Щурикова, а також скандальні заяви губернатора Одещини Міхеіла Саакашвілі зривають прозорий та чесний процес приватизації Одеського припортового заводу.

Про це заявив народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань економічної політики Олександр Романовський.

"18 липня, тобто в понеділок, закінчується строк подачі заявок на приватизацію ОПЗ. Будь-який реальний інвестор, який теоретично на повному серйозі має бажання взяти участь у приватизації, мав би сьогодні до 2-ї половини дня внести кошти у вигляді грошової застави для того, щоби брати участь у цій приватизації", - повідомив він.

Народний депутат сказав, що він не може уявити собі жодного серйозного інвестора, який би на фоні цих подій, які відбулися учора і сьогодні (із затриманням Переломи та Щурикова. – Ред.), захочуть внести грошові застави. 

"У мене виникає питання: Міхеіл Саакашвілі та заступник голови НАБУ Углава – вони в цій країні хто? Представники правоохоронних органів чи, можливо, покупці Одеського припортового заводу, чи, можливо, консультанти покупців, чи, можливо, люди, які знищують процес приватизації? Які повноваження та функції в цій країні вони несуть? Я маю таке питання навіть до вищого політичного керівництва держави", - резюмував Олександр Романовський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua