Затягування з призначенням нового Уряду відбувається через неузгодженості між Президентом, Гройсманом і БПП, - Вікторія Сюмар
вівторок, 12 квітня 2016, 12:30

Затягування у Верховній Раді з розглядом питання про відставку Арсенія Яценюка і призначення нового Прем'єр-міністра відбувається через те, що досі не погоджений остаточний склад Уряду кандидатом в прем'єри Володимиром Гройсманом, фракцією БПП та президентом Петром Порошенком.

Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар в коментарях журналістам.

Вона наголосила, що "Народний фронт" готовий до пакетного голосування, до якого мають увійти: скасування постанови про незадовільну роботу уряду, формування парламентської коаліції, звільнення чинного Прем'єр-міністра та призначення нового голови уряду після висування його кандидатури коаліцією та внесення відповідного подання президентом. Після цього має відбутися заміна президії Верховної Ради.

"Ми бачимо головну проблему в тому, що немає узгодженого складу уряду. Немає остаточного визначення з кандидатом у прем'єр-міністри від Блоку Петра Порошенка", - сказала вона.

"Криза настільки затяглася, що має відбутися пряма передача влади від Яценюка Уряду Гройсмана. Але оскільки виникли проблеми зі складом Уряду, з баченням самого кандидата у прем'єри, то саме через це процес знову може затягуватися", - резюмувала Вікторія Сюмар.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua