Завдяки Авакову вдалося не допустити зіткнень в Одесі, - народний депутат
вівторок, 3 травня 2016, 13:11

Завдяки професійним діям Міністерства внутрішніх справ під керівництвом представника «Народного фронту» Арсена Авакова вдалося попередити провокації і не допустити зіткнень в Одесі.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Сергій Висоцький.

«За підсумками дня особливо хочеться відзначити роботу правоохоронних органів. Відомство Арсена Авакова показало себе на висоті. І справа не просто в тому, що поліція і Нацгвардія перекинула до Одеси додаткові сили. Вперше на моїй пам'яті МВС, поліція і СБУ знаходилася в такій щільній взаємодії з суспільством», - наголосив він.

За словами Висоцького, всі патріотичні організації були залучені до планування і організації заходів.

«Щільна координація протягом дня дозволила знешкодити безліч провокаторів і ліквідувати в зародку ряд небезпечних ситуацій. Наприклад, поліція моментально реагувала на повідомлення патріотів про вивішування прапорів Росії і колорадських стрічок», - сказав народний депутат.

Сергій Висоцький повідомив, що на місці ситуацію координував заступник міністра МВС Сергій Яровий, «в Києві сильно допоміг з комунікацією Зорян Шкіряк».

«Вони всі разом з головою обласної поліції допомогли стримати агресивних тітушок Бойка в аеропорту, не допустили зіткнення, на яке патріотів провокували представники Опоблоку. Вони ж взяли активну участь у переговорах з Бойком про те, щоб він зі свитою мирно залишили Одесу», - підкреслив Висоцький.

«Одеса - українське місто. Багато в чому завдяки зусиллям патріотичних силовиків», - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua